DBS

Vis som
Sorter etter
Vis per side

Classic Edda 7gir, DBS

DBS Classic Edda er en evigung klassiker, nå med helt nytt, flott design Edda har en unik ramme som skjuler alle wirer og gir et rent og klassisk uttrykk. Rammen har et lavt innsteg og gir deg derfor en meget komfortable sittestillingen. Sykkelens 7 Shimano Nexus gir, V-brems og pedalbrems, gir enkle, trygge og vedlikeholdsfrie egenskaper. Leveres ferdig utstyrt med bagasjebrett, kjolenett, kjedekasse og kurv. NB! Kommer nå med praktisk handlenett i kurven! Dette er den ideelle bysykkel som med sitt retrodesign passer alle aldre.
kr 7 490,00 kr 5 990,00

Classic Frida 7s 28", DBS

DBS Frida 7s er en moderne klassiker med en sterk og lett aluminiumsramme med lavt innsteg. 7 gir gjør at du kommer deg frem de fleste steder i byen. Sykkelen leveres med kurv, skjermer, støtte og bagasjebrett. Dette er sykkelen for deg som ønsker et urbant fremkomstmiddel med trygge og holdbare komponenter.
kr 6 499,00 kr 4 999,00

Classic Frida 7s, DBS

Frida gir deg en behagelig sittestilling og komponentene er nøye valgt ut for å gi en komfortabel sykkeltur. Dekkene på Frida kommer med refleksstripe som gjør deg synlig når mørket faller på.
kr 6 490,00 kr 5 990,00